În această dimineață am primit o serie de apeluri telefonice și e-mailuri cu privire la raidurile împotriva growshopurilor din Moravia. Ce se întâmplă?

În această dimineață a început peste tot în Moravia raiduri în unitățile care vând echipament pentru creșterea plantelor în lumină artificială. În momentul de față am o veste pentru aproximativ opt spații, dar numărul nu poate fi complet. Poliția invită proprietarii de a oferi o explicație și nu este clar cum asta ar putea continua.

Growshopurile sunt cu noi de mai mulți ani, în toamna anului trecut, a intrat în vigoare verdictul Curții Supreme (decizia), prin care un growshop nu adaugă în oferta lor tot lanțul necesar producerii, de la semințe la joint. Poliția acum se pare că a început să examineze hotărârea și va fi pusa în aplicare.

Am reușit să obținem o documentație de la un GROWSHOP de ceea ce vrea de fapt de poliția:

Poliția din Republica Cehă

Sediul regional

Cerere de eliberare a lucrurilor

În conformitate cu secțiunea 78 teza 1 et al. Regulamentele suna pentru a elibera aceste lucruri folosite pentru a utiliza sau cultivarea de canabis medicamente și distribuție, cum ar fi recipiente din plastic, cântare, factori de creștere (îngrășăminte, sol, semințe de cânepă), mijloacele tehnice de creștere a plantelor promoveaza (sisteme de irigații, echipamente de încălzire și de iluminat ca ventilatoare) eveniment. Alte lucruri folosite pentru cultivarea de canabis, materiale documentare legate de vânzarea acestor resurse pentru a sprijini fumatul de marijuana, creșterea plantelor (documente de orientare) și (accesorii de fumat, narghilea, grinder, etc), precum și documentația de documente sau date stocate pe suporturi electronice de date și tehnologia de calculator care poate fi demonstrată ca elemente de vânzare folosite pentru promovarea și utilizarea de droguri. Comenzi, facturi, note de livrare, etc, sau pentru a documenta cantitatea de lucruri pe care a avuto suspectul de la furnizorii sai, acestea vor fi vândute către utilizatorii finali, acesta este cel mai important lucru pentru procedurilor penale. În cazul în care nu reușesc să respect cu provocarea mea, eu pot fi cazul, în conformitate cu alin. 79 Codul de procedură penala, în conformitate cu alin. 66 alin.1. Codul de procedură penală va fi, în cazul de preaviz non-conformitate, ar putea fi o amendă disciplinare de până la 50.000, – CZK

Acțiune a poliției nu a fost limitat doar în Moravia, raidurile vizează în continuare toata țară.

După ce vom avea mai multe detalii, vom actualiza textul!

Sursa: Legalizace

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2014/04/proprietarii-unui-growshop-au-parasit-terenul-cu-o-conditie-494x277.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2014/04/proprietarii-unui-growshop-au-parasit-terenul-cu-o-conditie-188x188.jpgKos MosCanepa medicinalaCultura verdeDe la lumePolitie, sistem, coruptieTotul despre canepacehia,growshop,raiduriÎn această dimineață am primit o serie de apeluri telefonice și e-mailuri cu privire la raidurile împotriva growshopurilor din Moravia. Ce se întâmplă? În această dimineață a început peste tot în Moravia raiduri în unitățile care vând echipament pentru creșterea plantelor în lumină artificială. În momentul...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai