Imensa putere a tehnologiei este o sabie cu două tăișuri. Acesta are capacitatea de a ne elibera de nedreptăți sau de ultimele vestigii ale intimității noastră. Ca cultivatori de marijuana, menținerea confidențialității și anonimatului nostru este de o importanță capitală pentru libertatea noastră. Astăzi, instrumentele de anchetă disponibile de aplicare a legii sunt în creștere la fel de rapid ca și tehnologia ce evoluează. Nu putem face nimic pentru a încetini acest marș de progres. Am mai știi instrumentele care sunt folosite împotriva noastră și a rămâne cu un pas înainte este scopul.


Pentru cei dintre voi care au găsit acest raport de știri alarmante, nu ești singurul. Libertatea și sănătatea ta depind de abilitatea ta de a merge pe linia fină dintre o viață de ignoranță și o viață de deziluzie paranoica. Noi trebuie să rămânem în alertă, precauți, și în cunoștință de cauză. Vă rugăm să împărtășiți cunoștințele cu privire la orice alte instrumente de investigație care pot fi necunoscute în comunitate. Mulțumesc.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/11/no-photo-600x275-494x226.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/11/no-photo-600x275-188x188.pngKos MosCanepa medicinalaCrestere canepaDe la lumePolitie, sistem, coruptieTotul despre canepadispozitive localizare,securitateImensa putere a tehnologiei este o sabie cu două tăișuri. Acesta are capacitatea de a ne elibera de nedreptăți sau de ultimele vestigii ale intimității noastră. Ca cultivatori de marijuana, menținerea confidențialității și anonimatului nostru este de o importanță capitală pentru libertatea noastră. Astăzi, instrumentele de anchetă disponibile de...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai