Chiar dacă toată lumea trăiește visele sale unice, ciclul de somn este același proces pentru toată lumea. Creierul se rotește prin fiecare dintre cele patru etape ale ciclului de somn de mai multe ori în fiecare noapte. marihuana are un impact minim asupra primele două etape ale somnului, dar are un impact dramatic asupra treia și a patra etape ale somnului. Etapa 3 este cunoscut ca somnul cu unde lente. A patra etapă este mișcarea ochilor rapida (REM), care este perioada cea mai activă pentru creier in timpul somnului si atunci când oamenii viseaza.

Deoarece marihuana a fost demonstrata pentru a ajuta persoanele care sufera de insomnie și apneea de somn, Institutul National de Sanatate (NIH), în 2013, a acordat un cercetător pe nume Dr. David W. Carley un oferit 5 milioane dolari pentru a studia în continuare cum tratează marihuana medicala in tulburarile de somn. Interesant, Carley serveste de pe placa de Cortex Pharmaceuticals, care comercializează tratamente apnee in somn. Devine evident că societățile chiar marile pharma pun punctul de a lua marihuana medicala în serios.

Chiar cercetare datând încă din 1973 a arătat că marihuana ajută pentru a induce somnul. Este de fapt posibil, totuși, prea mare de o doză să fie mai puțin eficace în cazul în care efectele de intoxicare pot umbri dorința de a dormi. Pe de altă parte, doze mai mari pot duce în final la somn mai lung. Cu buna doza de THC, este posibil pentru a reduce întreruperile de somn și de a crește timpul de somn.

Cercetari privind marihuana medicală a fost în mare măsură întrerupt în anii 1980 și 1990, dar a accelerat în noul secol. Un studiu din 2010 pe THC sintetic a constatat că produsul chimic a fost mai eficace la îmbunătățirea calității somnului decat amitriptilina antidepresiva. Canabisul accelerează timpul necesar ca oamenii să meargă la culcare și se extinde etapa 3 a ciclului somn, reducând în același timp în etapa finală REM. Etapa 3 este atunci când tulburari de somn poate avea cea mai mare dificultate, dar canabisul pare a fi o soluție viabilă.

Pastile de dormit pot fi eficiente, dar ele pot fi, de asemenea, fatale daca sunt luate incorect. Amestecarea alcoolului cu ​​anumite pastile, dormind poate fi mortala, in timp ce consumul de canabis nu prezintă astfel de pericole. În timp ce este posibil pentru a construi o toleranță la marihuana medicala, acest lucru nu este aceeași problemă ca și construirea unui toleranță pentru somnifere, ceea ce duce la dozari mai grele. Dozele mari de somnifere pot interfera cu respiratie in timpul somnului, ceea ce duce la moarte. Pastile de dormit convenționale necesită auto-reglementare până la un timp ce suprasolicitarea de canabis de obicei va rezulta cu un somn mai bun.

Unul dintre efectele secundare problematice ale somniferelor este că aceasta poate duce la somnolență, care se extinde în ziua dumneavoastră de lucru. O altă problemă cu pastile de dormit este ca excesive pot duce la un comportament dezordonat sau ciudat. Cu toate acestea, medicamentele pe baza de marihuana tratează tulburări de somn, fara astfel de efecte secundare enervante și a arătat chiar pentru a produce rezultate care sunt mai favorabile.

În cele din urmă, încă o problemă cu somnifere a apărut într-un studiu publicat de BMJ 2012. Studiul a constatat ca persoanele care au folosit pastile de dormit in baza de prescriptie medicala au mai multe sanse de a face cancer decat cei care nu au. Canabisul, pe de altă parte, a fost demonstrat pentru a inversa cancer la unii pacienți.

Sursa: Medicinal marihuana Association

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2015/04/bed-494x494.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2015/04/bed-188x188.jpgKos MosCanepa medicinalaTotul despre canepaVindecarea natiunilorCanepa medicinala,deficiente de somn,insomnie,medicinal,tratament naturistChiar dacă toată lumea trăiește visele sale unice, ciclul de somn este același proces pentru toată lumea. Creierul se rotește prin fiecare dintre cele patru etape ale ciclului de somn de mai multe ori în fiecare noapte. marihuana are un impact minim asupra primele două etape ale somnului, dar...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai