În timp ce Congresul a fost ocupat cu separarea deoparte a protectie consumatorilor si legalizarea fraudei bancare, au reușit să se strecoare într-o mica dispoziție care a făcut mai mulți activisti ai marihuanei sa se bucure. Statele care au legalizat marihuana in scopuri medicinale nu vor mai trebui să isi faca griji cu privire la raidurile federale privind operațiunile lor.

Administrația Obama a făcut parte din politica lor, deși neoficial, fara a pune sub acuzare, fara raiduri in dispensare și la cultivatorii de marihuana medicinală. În timp ce acest lucru este încurajator, este o speranță slabă în cel mai bun. Doar pentru că administrația Obama nu a făcut o prioritate și a pus accentul pe alte aspecte în cadrul națiunii nu înseamnă că o administrație viitoare nu ar putea inversa cursul și să înceapă o vânătoare de a lua cu privire la libertatea marihuanei medicale. 

Având în vedere că „războiul împotriva drogurilor” a început în anii 1970 în Statele Unite s-au cheltuit mai mulți bani pentru combaterea acestora decât orice alte cheltuieli ce tin de viata sociala sau morală. Am creat un sistem de încarcerare a mai multor oameni decât toate celelalte națiuni de pe planetă – combinate! Marea majoritate a deținuților noastri sunt în închisoare din cauza sentințele dure impuse de „războiul împotriva drogurilor.” De fapt, 1 din 8 deținuți se află în închisoare din cauza marihuanei. 

Dar Congresul poate a început în cele din urmă o etapă de a se trezi din zeci de ani de politică care nu a reușit pana acum. După cum sa menționat mai sus, ascuns în cel mai nou act bugetar, Congresul a aprobat o măsură de a legaliza toate creațiile, distribuția, vânzarea, deținerea, precum și utilizarea de marihuana medicinala.
Toate cele 50 de state sunt afectate de această măsură. Acest lucru nu înseamnă că marihuana ca si medicament este eficace imediat în fiecare stat. Statele trebuie să ratifice întâi pe propria legislatură trecerea la marihuana medicinala pentru ca procesul să înceapă. În prezent, există 32 de state care au aprobat marihuana medicinala. Cele 18 state rămase trebuie să înțeleagă că este timp pentru a recupera.

Acest lucru aduce la lumină o problemă care afectează veteranii de razboi care suferă de PTSD. Multe dintre ele au fost date prescrise de către Administrația Veteranilor și vor primi marihuana medicinala în statele care au impus măsurile legalizarii în scopuri medicinale. La aceasta se extinde acum practica medicală la oricare dintre cele 18 state care au încă timp pentru a vedea lumina?

Aceasta este o altă întrebare care ar putea crea un precedent pentru accelerarea procesului de a face acest lucru evident care mereu ar fi fost in folosul omului, de la descoperire pana in zilele noastre, si va aduce o noua era in viata noastra.

Kos MosCanepa medicinalaDe la lumePolitie, sistem, coruptieTotul despre canepaCanepa medicinala,legalizare,marihuana medicinala,SUAÎn timp ce Congresul a fost ocupat cu separarea deoparte a protectie consumatorilor si legalizarea fraudei bancare, au reușit să se strecoare într-o mica dispoziție care a făcut mai mulți activisti ai marihuanei sa se bucure. Statele care au legalizat marihuana in scopuri medicinale nu vor mai trebui să...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai