ATENTIE!!! Dacă ai sub 18 ani, te rog frumos sa ieși de aici. Nu vei găsi un subiect educational, informații sau resurse în acest website care sa fie benefic minorilor.

Doar adulți – sper sa cunoști legile despre folosirea canabisului în România http://www.highacid.com nu este responsabil pentru activitățile tale personale în legătura cu fumatul, creșterea sau vânzarea acestor produse

1. Fumează marijuana în casă și puneți muzica preferata, în mașina dacă faci același lucru ești mult prea vizibil și riști sa fi percheziționat

2. Niciodată sa nu ai marijuana în torpedou, al doilea lucru care ar vrea sa vadă un ofițer de serviciu după carnet sunt actele mașini de obicei ele sunt ținute în sertarul din bord.

3. Nu lăsați foitele în mașină sau în buzunare la o mica percheziție ești suspectat.

4. Când conduci și fumezi fi conștient de mirosul din mașină și de ochii roși care ii ai, oprit de către un organ ți se va face automat un test (pe care-l vei pica).

5. Daca transportați marijuana cu mașina, în portbagaj într-o servieta e ideal, cutie de carton sigilata etc. acestea nu pot fi deschise de ofițeri de control fără mandat, chiar dacă ați fost arestat în același timp pentru o alta cauza minora.

6. Un loc bun sa ascunzi cantități mici de marijuana sunt în obiectele nesemnificative și niciodată controlate cum ar fi: o cutie de săpun, trusa de machiaj etc.

7. Evitați sa aveți marijuana asupra voastră când sunteți băut unii dintre voi sunt scandalagii, și de la cel mai mic scandal garda sosita în acel loc va face o percheziție înainte de urcarea în duba.

8. Când conduceți respectați legile nu depășiți neregulamentar, opriți corect la semafoare și alte semne de circulație în acest fel nu atrageți atenția asupra voastră.

9. Sa nu aveți asupra voastră marijuana când faceți o mica afacere, puteți fi suspectați dinainte și cumpărătorul poate fi un domn drăguț de la brigada antidrog (într-un lift în timpul mersului ar fi cel mai bine) nu sunt martori.

10. Când sunteți fumat și va oprește un organ al statului fiți politicos nu e momentul sa faceți pe durii.

11. Nu purtați mesaje pro canabis pe haine, șepci etc. dacă aveți iarba la voi, un polițist comunist te va opri doar ca să-ți arate cine e șeful.

12. In casa tine-ți toată iarba într-un singur loc la o eventuala percheziție vei fi îngrijorat doar de locul respectiv, șansele sunt mult mai mari ca sa scapi.

13. Evitați sa aveți doua tipuri de droguri la voi, dacă sunteți prins cu 2 grame de marijuana și 2 pastile de ecstasy ți se va face dosar penal cu doua capete de acuzație in loc de unul.

14. Daca locuiești într-un apartament și aveți o mica plantație aeriseste casa deschizand geamurile zilnic si folositi un spray de camera dacă nu, un vecin securist v-ar putea turna din plictiseala (mirosul de marijuana este puternic)