Brno – Tribunalul Municipal din Brno astăzi a condamnat condiționat pe George Schönweitze și Tomas Volf pentru răspândirea de dependenta de droguri. Împreună au operat un growshop unde au vândut semințe și alte consumabile pentru creșterea marijuanei.Deși cei doi au confruntat inițial de până la trei ani de închisoare, în cele din urmă George Schönweitz a scăpat cu o suspendare de doi ani, Volf suspendat pentru doi ani și jumătate, 15 luni condiționat.

Politist inaintea Growshopului
Sursa imagine: CT24

Cei doi au vândut echipamentul tehnologic și semințele de cânepă pe internet și prin rețeaua de magazine din Brno și Olomouc. „Fiecarui produs am atribuit afișul că abuzul de marijuana este o crimă”, a declarat la ultima ședință Schönweitz. „În afacerea noastră au venit unsprezece polițiști în intervenția din noiembrie în magazin. Au confiscat computerele noastre, dar, de asemenea și semințele”, a declarat Tomas Volf.

Potrivit avocaților este o problemă deosebită în care un GROWSHOP oferă toate nevoile într-un singur loc, inclusiv sfaturi despre cum să crească canabis. Apărătorul a susținut că poliția ar trebui să închidă și tot comerțul cu arme și muniții, care în interpretarea actuală crime incită.

Poliția a acuzat ieri și pe Michael Otipka, proprietarul celui mai mare lanț de distribuție pentru crescători „. „Poliția mi-a spus: Ați intrat în mass-media, asta îți este răsplata”, a declarat Otipka, ceea ce oamenii legii au confiscat sunt bunuri în valoare de 15-20 milioane coroane. Otipka a avertizat în mod repetat că o camera de creștere poate fi construita chiar din bunurile achiziționate de pe piața hobby. „Nu se poate cumpăra birdseed de soiuri de semințe neautorizate. Am două cazuri de oameni care au crescut plante cu un conținut ridicat de THC”, a spus Otipka.

Curtea Supremă de astăzi a întărit din nou ce cantități de droguri, poliția și justiția sa fi considerat mai mult decât un pic. Când e vorba de marijuana și metamfetamină judecătorii au ales în comparație cu practica măsura strict actual, justifică un număr tot mai mare de utilizatori și de dezvoltare a producției în masă.Pentru marijuana instanță a stabilit un prag de 10 grame de canabis uscat.

Sursa: CT

 

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2014/04/522934-494x277.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2014/04/522934-188x188.jpgKos MosCanepa medicinalaDe la lumePolitie, sistem, coruptiecehia,cultivare canabis cehia,growshop,politiaBrno - Tribunalul Municipal din Brno astăzi a condamnat condiționat pe George Schönweitze și Tomas Volf pentru răspândirea de dependenta de droguri. Împreună au operat un growshop unde au vândut semințe și alte consumabile pentru creșterea marijuanei.Deși cei doi au confruntat inițial de până la trei ani de închisoare,...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai