Medicamentele din cânepă, chiar și după modificarea legii acestea nu ajung la pacienți. Ele sunt scumpe și greu de găsit. Soluția, ar trebui să se vândă semințe de canabis, în așa-numitul GROWSHOP,  dar acolo a început lupta cu poliția. Deputații au decis sa schimbe legea din nou în favoarea pacienților.

Legea privind vânzare de medicamenta din canabis este în folosința de câteva luni. Pentru majoritatea oamenilor acestea sunt încă indisponibile. Tratamentul lunar va costa sute de dolari. Totodată comercializarea semințelor lor a început să interfereze cu poliția.

Prin urmare, unii deputați susțin că este necesar de a schimba legea. Ei doresc să se vândă semințele de marijuana în GROWSHOP-uri.

„In cazul în care statul va reglementa produsul de cânepă și piața aceasta, obținem o evidențiere a situației și a produselor comercializate”, a declarat deputatul TOP 09 ianuarie Farský.

Un acord cu ei și alți colegi parlamentari din partide. Pentru o mai bună disponibilitate a medicamentelor de canabis luptă chiar social-democrații Antonín Seda:

„Statul ar trebui să construiască, pentru a permite creșe (sere) legale companiilor farmaceutice care produc aceste resurse.”

Cum de a asigura membrilor avizate de Curtea Constituțională. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Vlastimil Göttinger declara așa cum a spus recent pe un post ceh de televiziune – ca în ciuda schimbărilor din Codul penal.

„În cazul în care legiuitorul a decis că alte substanțe psihotrope pot fi eliminate de pe această listă, le atribuie la alcool, deoarece acestea sunt periculoase pentru societate, să facă acest lucru în primul rând  ar fi nevoie de modificări în Codul penal.”

Abordarea actuală a poliției a fost criticata de unii experți. Incriminarea vânzării de canabis în GROWSHOP este criticată de adictologul Tomas Zabransky.

Adresându-se parlamentarilor și, prin urmare, cred că așteaptă în curând vânzarea de medicamente pe baza de canabis în Republica Cehă ca un pas înainte.

 

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/medicalmarijuana.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/medicalmarijuana.jpgKos MosCanepa medicinalaCultura verdeDe la lumePolitie, sistem, coruptieTotul despre canepacehia,controlul substantelor,legalizarea cânepeiMedicamentele din cânepă, chiar și după modificarea legii acestea nu ajung la pacienți. Ele sunt scumpe și greu de găsit. Soluția, ar trebui să se vândă semințe de canabis, în așa-numitul GROWSHOP,  dar acolo a început lupta cu poliția. Deputații au decis sa schimbe legea din nou în favoarea...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai