În timp ce în Republica Cehă un gram de marijuana costa între 150-250 de coroane, guvernul de stânga din America Latină, Uruguay e pregătit să vândă „iarba”. Nu doar o legalizează, dar în cele din urmă s-ar reduce prețul de canabis. Motivul? Lupta împotriva pieței negre de droguri și narcotice.

America de Sud abordează problema în mod diferit. „Piața ilegală este foarte riscantă și oferă o calitate proastă”, a declarat șeful Autorității Naționale de droguri uruguayan José Calzada, adăugând: „Statul asigură locuri sigure unde poți cumpăra produse de înaltă calitate și , de asemenea, vândută la prețul obișnuit.”

Guvernul din această țară propune să vândă marijuana pentru un dolar pe gram, care este mai mic decât prețul actual de pe piața neagră locală. Conversie a dolarului american în prezent 3,70 ron. Propunerea de a legaliza a trecut deja de camera inferioară a Parlamentului uruguayan și așteaptă aprobarea în Senat. Ar trebui să plătească de anul viitor .

Și cum ai face tu să vinzi de fapt marijuana atât de ieftin în Uruguay? Există trei variante. Toată lumea să poată cultiva șase plante de canabis pentru uz personal. Sau de a adera la statutul de membru al clubului, unde totul este sub control de stat, dar aici poți să crești 99 de plante . Sau cultiva nimic si cumpara legal în farmacie 40 de grame de marijuana pe persoană pe lună.

Obiectivul Guvernului este de a elimina piața neagră a obține situația cu privire la vânzarea de marijuana sub control și pentru a obține legal bani de vânzare la trezoreria statului . Dacă reușește , aceasta nu este încă clar.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/legalizationofmarijuana.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/legalizationofmarijuana-150x150.pngKos MosCanepa medicinalaCrestere canepaCultura verdeDe la lumePolitie, sistem, coruptieTotul despre canepalegalizarea ierbii,un gram un dolar,uruguay legalizeazaÎn timp ce în Republica Cehă un gram de marijuana costa între 150-250 de coroane, guvernul de stânga din America Latină, Uruguay e pregătit să vândă 'iarba'. Nu doar o legalizează, dar în cele din urmă s-ar reduce prețul de canabis. Motivul? Lupta împotriva pieței negre de droguri și...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai