PĂMÂNTUL
Daca locul în care va-ti decis sa cresteti nu are solul adecvat pentru crestere cu putina munca veti rezolva aceasta problema, sapati o groapa si puneti înauntru pamânt negru, pamânt special cu fertilizanti sau pamânt de florarie. Pentru a avea un rezultat bun puneti în pamânt sodiu sau folositi îngrasamânt natural amestecat cu pamântul negru, vacile dau îngrasamânt natural ce contine nitrat de sodiu folosit de fermieri ca (ele) sa se îngrase si sare.
Daca în jurul culturii nu aveti o sursa de apa sapati o groapa ca în cazul plantelor puneti saci de plastic începând de la fund spre pereti interiori ai gropii pana la suprafata, în acest fel când va ploua groapa se va umple cu apa, plasticul va tine apa în groapa iar pe voi va scuteste de drumurile lungi cu butoaie cu apa pana la cultura. Solul si apa au nevoie de un bun PH, planta de canabis are nevoie de 6,5 PH.

Prepararea solului – ajuta la reducerea stresului, în containere mari de 8 cm 2 x 15 planta produce o radacina puternica si planta rezista mai bine la schimbarea vremi, în munti solul bun e greu de gasit cautati zonele cu iarba, iar daca locatia aleasa de voi nu are pamânt bun sau e pietris sapati o groapa cum am scris mai sus de 46 pe 46 cm pentru fiecare planta. Un mic efort pentru a sapa aceste gropi duce la o cultivare placuta si fara probleme, de obicei la munte plantele cresc mai greu dar sa nu va speriati plantele de multe ori o iau razna, cresc foarte mari si sanatoase unde nu te astepti neacordandu-le mare atentie.

Cea mai buna metoda de a controla temperatura de afara este sa o plantati la locul potrivit, normal temperaturile mari sunt în mijlocul zilei de aceea aveti grija unde o plantati ca aerul sa nu fie prea sec, o sursa de briza într-o vale e bine venita. Temperaturile reci de la sfârsitul sezonului pot fi evitate daca plantati cu o clona sau seminte în interior pana ce acestea prind putere pentru a putea fi mutate afara.

Cultivatul în curte – pentru cultivatori care locuiesc la case pot cu usurinta sa îsi faca o mica plantatie în spatele casei, în acest fel sunteti aproape de ele si puteti sa le oferiti toata atentia sol, apa, nutrienti. Prepara solul din toamna înlaturând toate buruienile si sapati gropi unde sa le plantati anul viitor. Poti sa cresti clone în casa exact ca rosiile când începe vara le poti scoate afara, din fericire pentru noi pamântul e de calitate buna în majoritatea tari mai ales în gradini, curti. Plantele pot fi crescute si în containere, galeti mari daca seara pe decursul veri e prea rece acestea pot fi mutate cu usurinta în casa urmând ca a doua zi sa le scoateti când rasare soarele.

 

crestere thumb_1144023413

APA
Apa curata de ploaie este cea mai buna pentru a uda plantele dar verificati ph-ul ei în caz ca apare o ploaie acida, apa cu mult sodiu încetineste cresterea plantei rezultând frunze mici pe planta, iar apa cu un nivel scazut de sodiu e benefic plantei si de multe ori trezesc planta în caz ca sufera de stres din cauza potasiului adaugat în sol. Dar sa nu fie prea mult cum am scris mai sus, prea mult sodiu adaugat radacinile îsi pierd abilitatea de a absoarbe apa ai alti nutrienti si se vor usca sau putrezi. Este foarte important sa testezi apa cu sodiu sau alti absolventi solizi, acesta trebuie sa treaca de 50 ppm. Sodiu e o problema mai mare când se creste în containere.

Fertilizanti – plantele pot fi fertilizate suficient ca acestea sa raspunda la temperaturile de 15 – 32 grade C umiditate rezonabila, raze solare adecvate si vând moderat. Depinde de cat fertilizator puneti acestea pot fi udate la o perioada de 1-2 saptamâni, schimbati fertilizatorul la înflorire folosind hidrogen ridicat.

Culegerea – culegeti înainte sa dea frigul, vremea rece omoara plantele daca scade sub 0 grade în câteva ore plantele mor. Fiti atenti la vreme urmarind prognoza meteo din orasul vostru, daca cresteti mai multe tipuri de canabis puneti-le separat în pungi de plastic, taierea plantelor se face la locul culturii voastre nu faceti prostia sa mergeti prin oras cu plante de peste 2 metri ,acestea se vor taia si se baga în pungi de plastic pentru a nu elimina mirosul, dupa care le puneti într-un rucsac.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/thumb_11440234131.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/thumb_11440234131.jpgKos MosCanepa medicinalaCrestere canepaCultura verdeLumea minteTotul despre canepacrestere afara,cultivare,de retinut,legalizarea cânepei,legalizarea ierbii,legea din romania,leul cuceritor,semanam iarbaPĂMÂNTUL Daca locul în care va-ti decis sa cresteti nu are solul adecvat pentru crestere cu putina munca veti rezolva aceasta problema, sapati o groapa si puneti înauntru pamânt negru, pamânt special cu fertilizanti sau pamânt de florarie. Pentru a avea un rezultat bun puneti în pamânt sodiu sau folositi...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai