Vermont a devenit cea mai recentă de stat să ia o poziție împotriva guvernului federal și anula interdicția federal cu privire la cultivarea de cânepă. Guvernatorul Shumlin semnat noul proiect de lege în vigoare în iunie.

Vermont anulează legea Federala despre cânepă

Cânepă este un produs agricol care poate fi crescut ca o cultură, produse, posedat, și tranzacționate în scop comercial în Vermont în conformitate cu dispozițiile prezentului capitol. Cultivarea de cânepă sunt supuse și respectă cerințele practicilor agricole acceptate adoptate în conformitate cu secțiunea 4810 din prezentul titlu. Senat Legea 157

Potrivit VoteHemp , un site web avocat cânepă, Vermont este de fapt starea nouă de a ridica interdicția de cânepă, iar 20 de state au introdus o legislatie privind cânepa industrială pentru sezonul 2013 legislativ. Cu toate acestea, ceea ce face Vermont unic este că noua lege nu deține o prevedere sau amendament care prevede guvernul federal pentru a ridica prima interzicere a cultivării cânepă. La fel ca Colorado, Vermont va continua, indiferent de legea federală care interzice cultivarea de cânepă.

Mike Maharrey, director național pentru comunicare Amendament Centrul zecea , ne spune:

„Îmi place cânepa. Proiectul de lege din Vermont este mai agresiv decât alte legi carora le-am vazut trecerea. Am fost puternic implicat în Kentucky cu trecerea de proiectul de lege de cânepă, dar acestea sunt de așteptare pentru federali pentru a ridica de fapt, interdicția. Acest lucru înseamnă că fermierii încă nu vor fi capabili să cultive. Proiectul de lege din Vermont va permite agricultorilor să meargă drept înainte, indiferent de legea federală. Acesta este un proiect de lege anulare drept. Ea le dă undă verde de îndată ce primesc licenta de la stat. Cred că această evoluție este extrem de important pentru statele deoarece veți vedea piețele sa se dezvolte și să înflorească. În cazul în care mai multe state încep să urmeze această cale, atunci guvernul federal poate fi obligat să ridice interdicția. SUA este singura țară industrializată care nu permite cultivarea de cânepă. Avem de a importa totul. De fapt, Statele Unite importă 1/2 din cânepă toată din Canada. Avem mii de companii de producție și magazine importă cânepă prime și produse de cânepă.

Maharrey spune că mulți adversari susțin piața de cânepă nu există în America. „Cum poți să spui că nu este o piață atunci când nu au permiso să existe,” el contoare. Maharrey adauga, „Daca suntem importatoare 1/2 din intreaga producție din altă țară, este evident, o piață. Dacă nu să ridice interdicția, iar în cazul în care piața nu este acolo, atunci acesta va dispărea pur și simplu „.

Potrivit Ray Hanson cu Centrul de Resurse de Marketing Agricol :

„Valoarea de vânzare cu amănuntul combinată de produse alimentare și produse de îngrijire a corpului de cânepă vândute în Statele Unite în anul 2010 a fost de 40,5 milioane de dolari, mai mult de 10 la suta din 2009, in functie de cercetare de piata se învârte firmei. (Aceeași firmă estimează că 2009 vânzările de produse de cânepă a ajuns la 36.6 milioane $.) Industries Association Hemp (HIA) a estimat că valoarea de vânzare cu amănuntul din America de Nord cânepă produse alimentare, produse de vitamine și îngrijirea corpului a fost în intervalul de 121 dolari la 142 milioane dolari in 2010 . Când îmbrăcăminte, piese auto, materiale si alte produse de ingrijire nealimentare sau corp de cladire sunt incluse, HIA estimează că valoarea totală de vânzare cu amănuntul a produselor de cânepă din SUA este de aproximativ 419 milioane $ „.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/vermont-da-verde-la-cacnepa.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/vermont-da-verde-la-cacnepa.pngKos MosCrestere canepaDe la lumePolitie, sistem, coruptiecanepa,cultivare,iarba,legalizarea cânepei,legalizarea ierbii,legea din romania,medicinalVermont a devenit cea mai recentă de stat să ia o poziție împotriva guvernului federal și anula interdicția federal cu privire la cultivarea de cânepă. Guvernatorul Shumlin semnat noul proiect de lege în vigoare în iunie. Vermont anulează legea Federala despre cânepă Cânepă este un produs agricol care poate fi crescut...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai