Cremă de ciocolată tartinabilă pe bază de canabis este noua ofertă a unei companii americane specializată în vânzarea de produse pe bază de canabis.

Nugtella, cum se numeşte noua “descoperire”, promite satisfacţie garantată pentru amatorii de cremă de ciocolată şi substanţe euforizante. În argou „nug” înseamnă marijuana de calitate.

Compania Organicares, cu sediul în San Jose,California comercializează deja biscuiţi, prăjituri, „potcorn” şi chiar marijuana, totul pe bază de prescripţie medicală, după cum asigură reprezentanţii producătorului, transmite Agerpres.

În Statele Unite, consumul de canabis este autorizat în scop terapeutic, în mai multe state. Începând cu 1996, consumul de canabis este legal pentru bolnavii de cancer, anorexie, SIDA, glaucom, artrită sau cei care suferă de migrene. Pentru achiziţionarea unor astfel de produse este necesară deţinerea unui „card medical de marijuana”.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/08/nugtella-494x274.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/08/nugtella-188x188.pngKos MosDe la lumecanepa,Canepa medicinala,ciocolata,hrana,nugtellaCremă de ciocolată tartinabilă pe bază de canabis este noua ofertă a unei companii americane specializată în vânzarea de produse pe bază de canabis. Nugtella, cum se numeşte noua “descoperire”, promite satisfacţie garantată pentru amatorii de cremă de ciocolată şi substanţe euforizante. În argou 'nug' înseamnă marijuana de calitate. Compania...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai