Desi se spune ca drogurile fac numai rau, cercetarile arata ca o componenta a marijuanei ajuta in lupta contra cancerului la plămâni.

La întâlnirea Asociației americane pentru cercetarea cancerului, cercetătorii de la Harvard University au descoperit ca principala componenta a plantei Cannabis sativa (cânepa / marijuana) este foarte eficienta în oprirea extinderii cancerului la plămâni.

Este vorba de THC – delta-tetrahidrocannabinol – care reduce dezvoltarea tumorilor la jumătate, în cazurile obișnuite de cancer, și tine boala pe loc.

Compusul „se pare ca are un efect de suprimare asupra anumitor celule canceroase” a explicat Dr. Len Horovitz, un specialist în boli de plămâni de la Lenox Hill Hospital, New York. El a mai adăugat: „Ar fi ironic sa-i spui cuiva care fumează țigări sa adauge și un pic de marijuana”.


THC-ul a fost injectat unor cobai cărora le fuseră implantata celule umane de la persoane care sufera de aceasta boala. Tumorile s-au micsorat la jumatate in 3 săptămâni.

Cancerul de plămâni este principala forma de cancer care răpune cele mai multe vieți, în întreaga lume. Tumorile sunt foarte agresive și nu răspund bine la chimioterapie.

Specialiștii susțin ca THC-ul ajuta și în lupta împotriva cancerului de prostata și de piele.

Sursa: ScienceLine

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/Marijuana-Facts-and-Statistics.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/Marijuana-Facts-and-Statistics-188x188.pngKos MosCanepa medicinalaDe la lumeLumea minteTotul despre canepaVindecarea natiunilorcancer,cercetare canabis,controlul substantelor,crestere afara,de retinut,droguri si plante,legalizarea cânepei,legalizarea ierbii,legalizati,medicinal,minciuni,ulei de canepaDesi se spune ca drogurile fac numai rau, cercetarile arata ca o componenta a marijuanei ajuta in lupta contra cancerului la plămâni. La întâlnirea Asociației americane pentru cercetarea cancerului, cercetătorii de la Harvard University au descoperit ca principala componenta a plantei Cannabis sativa (cânepa / marijuana) este foarte eficienta în...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai