Asa cum 7 din 10 alegători din Florida susțin un amendament constituțional de stat – legalizarea marijuanei medicinale, mai mult decât suficient pentru a asigura trecerea și, eventual, afecta cursa de guvernator – potrivit unui nou sondaj de opinie de la un grup prin încercarea de al pune în aplicație pe 2014 buletinul de vot.

Sprijinul de la democrați și independenți aduce sprijinul general al amendamentului la 70 la suta, cu doar 24 la suta s-au opus, în funcție de sondajul obținut de Miami Herald.

La nivel regional, alegătorii din zonele Miami și Orlando vor marijuana medicala cel mai mult.

Femeile non-hispanice albe, negre și Hispanice – toate Democrat – înclinate – sunt cel mai probabil, să sprijine măsura și ar putea fi mult mai probabil să se întoarcă pentru a vota în doi ani în cazul în care marijuana medicala va apărea pe buletinul de vot.

„Propunerea de a permite utilizarea de marijuana medicala ar putea oferi un contrast mesajului în cursa guvernatorului,” Beattie a scris, „sporind eficiența sa ca un mecanism de vot.”

Un susținător vechi de legalizarea marijuanei, Piatra se gândește serios să o centrare pentru guvernator, unde va pleda probabil pentru inițiativa numită „Dreptul de marijuana în scopuri de tratament.”

„Cifrele sondajului au fost foarte încurajatoare”, a spus Pollara. „Dar este încă un efort herculean.”

Asta pentru ca legislativul și alegătorii Florida, au făcut-o mai greu decât oricând pentru a plasa măsuri pe buletinul de vot de către petiție cetățean. PUFMM are nevoie pentru a colecta semnături valabile ale 683149 Florida alegători. Care ar putea costa până la 3,5 milioane de dolari.

Chiar acum, PUFMM a ridicat doar 41.000 dolari și a adunat doar 100.000 de semnături, dintre care unele nu sunt valabile. Unele ar putea fi prea vechi, deoarece acestea au fost colectate, înapoi în 2009.

Florida director PUFMM lui, Kimberly Russell, a declarat ca grupul spera ca acest sondaj și mințile campanie de top-notch ar putea transforma lucrurile în jurul valorii.

„Dacă vom obține acest lucru pe buletinul de vot, avem o mare șansă de a obține acest trecut”, a spus Russell. „Cu cât aceste pasă în alte state, mai multe persoane se susține peste tot.”

Până în prezent, 18 state plus Districtul Columbia au legi medico-marijuana, inclusiv statele Republican-înclinat, cum ar fi Arizona.

Suportul pare să fi crescut în Florida din 2011, atunci când un sondaj pentru Guvernatorul republican Rick Scott – care se opunea marijuanei medicale – chestiona problema. Sondajele lui Tony Fabrizio au găsit sprijin foarte puternic în Florida, 57 – 38 la suta.

Dar trece printr-un amendament constituțional în Florida este mai dur decât în ​​multe state, în mare parte datorită pragului de 60 la sută.

„Dacă a fost organizat de opoziție și 5 milioane de dolari, ai putea bate acest lucru,” a declarat John Sowiński, un cetățean din Florida.

Sowiński remarcat că propunerea ar putea fi percepută ca fiind prea larga. În timp ce se specifică anumite boli – de la Alzheimer la boala Crohn la HIV / SIDA, dar permite, de asemenea, marijuana pentru „alte boli și condiții atunci când recomandate de un medic.”

„Slăbiciunea în amendamentul propus nu este de a ajuta pacienții cu SIDA a obține medicamente pentru a face față cu durere”, a spus el. „Este limbaj pe o scara atât de largă ca ar putea permite medicilor să recomande pur și simplu marijuana pentru aproape orice. Mulți oameni încă mai doresc drogurile controlate.”

O multitudine de alegători Florida, aproximativ 49 la suta, spun ca ar trebuie să rămână ilegala în timp ce aproximativ 40 la sută spun că ar trebui să fie legalizata, arată sondajul.

Beattie, a avertizat din citatul sau că această campanie ar încadra efortul din punct de vedere medical și personal, nu spunem „legalizare” și nu spune „de droguri.”

Dar, când a fost întrebat dacă marijuana ar trebui să fie reglementata și impozitata cum ar fi alcoolul și țigările, 68 la suta a favorizat și 27 la suta s-au opus.

Sponsorul planului, Democrat de stat senatorul Jeff Clemens din Lake Worth, a declarat că intenționează în această săptămână pentru a elibera legislația convenționala – în loc de o măsură menită pentru alegători – să dezincrimineze marijuana în scopuri medicinale.

Un procent uriaș de 81 la suta din alegători au spus, medicii ar trebui să fie în măsură să recomande marijuana la pacienții lor fără teama de arestare sau de pierdere a licenței, în timp ce 14 la suta s-au opus. Statutul Medicului a fost cea mai populara interogare.

O cincime din cei care s-au opus au spus ca ar schimba mintea lor și să voteze da în cazul în care un medic a recomandat marijuana la un membru al familiei care suferă de o „boala grava”.

„Florida este în schimbare”, a declarat Roger Stone, consultantul liberală a PUFMM care ar putea candida pentru guvernator. „Dar un lucru rămâne același: Avem o mulțime de alegători mai în vârstă. Și mulțimea alegătorilor mai în vârstă nu doresc ca guvernul sa ia deciziile în locul lor cu privire la asistenta medicala. ”

Sursa: Miami Herald

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/1450725_602933149754385_967665570_a.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/1450725_602933149754385_967665570_a-150x150.jpgKos MosCanepa medicinalaCultura verdeLumea mintePolitie, sistem, coruptieVindecarea natiuniloralzheimer,cancer,de retinut,hiv/sida,legalizarea cânepei,legalizarea ierbii,legalizati,legea din romania,medicinalAsa cum 7 din 10 alegători din Florida susțin un amendament constituțional de stat - legalizarea marijuanei medicinale, mai mult decât suficient pentru a asigura trecerea și, eventual, afecta cursa de guvernator - potrivit unui nou sondaj de opinie de la un grup prin încercarea de al pune în aplicație...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai