Tantriștii antici și cercetătorii moderni sunt de acord: potul și sexul sunt două lucruri minunate care merg împreună

Gange Valley, circa 1840-1880.
Fiind drogat sau excitat sexual ambele produc reacții fiziologice similare, cum ar fi creșterea ritmului cardiac, sensibilitate ridicata, schimbări în fluxul de sânge și de respirație, relaxarea? o stare modificata de conștiință acută. Neurochimia, sisteme hormonale, și regiuni din creier, cum ar fi lobul temporal sunt afectate atât de marijuana cat și de excitare sexuala.Sexul și potul ne oferă experiențe de vârf euforice, unitatea trupului și a minții, o evadare vindecătoare din rutina existenta. În cazul în care alte persoane sunt implicate cu noi în activitatea sexuală sau utilizarea de marijuana, astfel de experiențe pot fi deosebit de intime și revelatoare, facilitând relații bazate pe încredere, iubitoare.

Iarba afrodisiac

Marijuana a fost utilizată ca afrodisiac de mii de ani, dar în mod ironic a fost de asemenea folosita pentru a reduce dorința sexuală. Texte sacre antice dezvăluie cum să utilizați marijuana pentru a spori plăcerea sexuala, dar cercetarea modernă învață o lecție la fel de importantă: efectele marijuanei sunt determinate de personalitatea, fiziologia, intenția, mediul înconjurător, și cultura utilizatorului.

India antică

Cultura din India antică este strâns legată cu folosirea marijuanei sexual. Canabisul a fost utilizat în India, timp de cel puțin 3000 ani, probabil mult mai mult. Sistemele de medicina indiană Ayurveda și Unani Tibbi consumau canabis pentru creșterea libidoului, impotență a cuceri, și a vindeca diverse boli. Aceste sisteme utilizează, de asemenea, opiu, uneori în combinație cu canabis.

Zeci de formulări care conțin canabis au fost prescrise ca afrodisiace. Numele lor sunt delicioase: shrimadananda modaka, uttama Vajikarana, Majun falaskari, bhang roghan, printre altele. Aceste formulări au reputația de a produce erecții de lunga durata, întârzie ejacularea, facilita lubrifierea și slăbi inhibițiile.

Tantra

Ancient pot-sex Goddess Kali, From a 12th Century Indian temple.
Practicanți tantreii cred că organismul uman conține sisteme de energie compuse din nervi, inimă și elemente spirituale care sunt legate de energiile cosmice și bazate pe natură. Bărbații și femeile au grade diferite și tipuri de energie, și practici sexuale yoga unesc aceste energii, creând „circuite”, care permite participanților de a identifica noi culmi a intimității și de a transcende conștiință egocentrică, ajutându-le să realizeze locul lor atemporal în univers. Uniune tantrică a energiilor masculine și feminine este gândit pentru a facilita echilibrul universal și pentru a ispăși pentru păcatele omului împotriva naturii și a cosmosului.
Ritualurile cu canabis tantrice datează cel puțin la 700 d.Hr., și grupurile implicate de închinători de sex masculin și de sex feminin purificate”, care angajate în condiții de repaus alimentar, cântând, rugăciune, purificări ceremoniale, Kundalini yoga, și uniunea sexuală, corp și spirit supunerea la încercări chinuitoare și extatice . Concentrare, consacrarea și transformarea au fost scopurile unor astfel de ritualuri, care s-au desfășurat în temple festonat cu mii de flori, nori de fum de tămâie, și lămpile pâlpâitoare din templu.

Bhang

Tantra
Ganges Valley, circa 1840-80.

Practicanții tantrici nu au fumat iarba? ei au făcut un preparat cu canabis ingerat oral numit bhang. Uneori bhang a fost nimic mai mult decât o minge verde din canabis amestecat cu lapte, dar ar putea fi, de asemenea, un milkshake cu marijuana delicios făcut din rășini din canabis încărcat de flori și frunze, amestecat cu lapte, zahăr, piper, migdale, cardamom, semințe de mac , ghimbir și alte ierburi. Aceste preparate au fost încălzite înainte de servire, pentru a permite grăsimi-solubile din THC posibilitatea de a cataliza într-o formă psychoactiva eficientă asupra oamenilor.

Bhang făcut din astfel de rețete este similar cu Chai, dar mai dulce și mai gros, condimentat de gustul inconfundabil al canabisului. Chiar și în India modernă, ​​bhang este considerat o băutură medicinala sacră care vindecă boala, aduce noroc, indeparteaza spiritele rele si curata oameni de păcate.
După post și epurare pentru cel puțin 24 de ore, celebranți tantrici au ingerat bhang, însoțiți de respirație abdominală profundă și exerciții de imagini vizuale. Aceste exerciții de eliberează energia blocată, tonifică mușchii și fluxul de sânge, și facilitează puterea și debutul intoxicației cu canabis, care apare de obicei în termen de o oră a înghițiri picante, libații puternice.

Practicanți au experimentat de multe ori greață inițială din bhang, care este medicament activ ca un purgativ a tractului digestiv. Așa cum efectele tensioactive devin pronunțate, practicanții intră intră în stare meditativă, în care reafirmă jurămintele anterioare care sfințesc și aduc laudă lui Kali, zeița tantricăhindusa care cuprinde forțele creatoare feminine.

Partea I

 

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/11/canepa-si-sexul-o-combinatie-clasica-i-376x494.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/11/canepa-si-sexul-o-combinatie-clasica-i-188x188.jpgKos MosCanepa medicinalaCultura verdeDe la lumeTotul despre canepaVindecarea natiunilorafrodisiac,bhang,canepa,dualitatea,Kali,sexualitate,spiritualitate,tantra,vindecareTantriștii antici și cercetătorii moderni sunt de acord: potul și sexul sunt două lucruri minunate care merg împreună Fiind drogat sau excitat sexual ambele produc reacții fiziologice similare, cum ar fi creșterea ritmului cardiac, sensibilitate ridicata, schimbări în fluxul de sânge și de respirație, relaxarea? o stare modificata de conștiință...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai