1. Este în tine

Multe dintre procesele fiziologice ale organismului uman sunt controlate de sistemul endocanabinoid. Acești receptori endocanabinoizi se găsesc în fiecare animal viu de pe planetă inclusiv în hidre și moluște. Sistemul afectează pofta de mâncare, durerea – senzație, starea de spirit, și de memorie, printre altele, și răspunde direct la consumul de canabis. Deci, oamenii sunt biologic legați de aceasta planta fie că ne place sau nu.

2. SUA se patentat în 2003

În ciuda propagandei oficială că marijuana nu are “nici un beneficiu medical”, SUA a patentat marijuana: brevet # 6630507
Pe site-ul lor oficial se afirmă:

    “Canabinaceele s-au dovedit a avea proprietăți anti-oxidante, nu au legătură cu NMDA antagonism receptor. Această proprietate face canabinoizii nou găsiți utili în tratamentul și profilaxia mare varietate de boli asociate cu oxidarea, cum ar fi, legate de vârstă, boli inflamatorii și autoimune ischemice. Canabinoidele se constată că au aplicație speciala ca neuro-protectori, de exemplu în limitarea leziuni neurologice ca urmare a rănilor ischemice, cum ar fi accident vascular cerebral și traumatisme, sau în tratamentul bolilor neuro-degenerative, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson și demența HIV.”

3. Aceasta vindeca de cancerul de piele

Cei mai mulți oameni au auzit despre Rick Simpson și munca pe care a făcut cu pacienții cu cancer și ulei de canabis .
Dacă nu aveți, puteți afla mai multe aici. Și aici. Da, vindeca de asemenea și boala Crohn.

4. Poate vindeca toate tipurile de cancer

Peste 600 de la egal la egal lucrări revizuite arată că numeroase tipuri de cancer ( pulmonar, de sân, gliom, tiroidiene, leucemie, limfatic, carcinom bazo-celular, melanom ), sunt uciși de canabinoizi în studiile făcute pana acum. Uita-te la un film despre asta.

5. Fumatul nu cauzează cancer

Fumând canabis nu duce la cancer pulmonar, cel mai mare studiu vreodată de acest lucru arată asta.

6. Nefolosind canabis poate cauza probleme de sănătate

Oamenii de știință au început să speculeze că principala cauză către boli, cum ar fi migrenele și sindrom de colon iritabil poate fi o deficiență în endocanabinoizi.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/6-lucruri-care-nu-le-stiai-despre-canabis.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/6-lucruri-care-nu-le-stiai-despre-canabis-188x188.pngKos MosCanepa medicinalaDe la lumeTotul despre canepaVindecarea natiuniloralzheimer,cancer,Canepa medicinala,hiv/sida,parkinson1. Este în tine Multe dintre procesele fiziologice ale organismului uman sunt controlate de sistemul endocanabinoid. Acești receptori endocanabinoizi se găsesc în fiecare animal viu de pe planetă inclusiv în hidre și moluște. Sistemul afectează pofta de mâncare, durerea - senzație, starea de spirit, și de memorie, printre altele, și...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai