Deși controversat, consumul de canabis medical a fost câștigă teren ca o terapie valabil, oferind ajutor pentru suferă de boli cum ar fi cancerul, tulburarea de stres post-traumatic, ALS și mai mult. Substanța este cunoscută pentru a calma durerea severă, crește pofta de mâncare, și ușurința insomnie în care alte medicamente comune nu.

În 2009, Zach Klein, un absolvent al Departamentului de film și televiziune al Universitatii din Tel Aviv, a regizat documentarul Grass. Prin acest proces, el a dezvoltat un interes în cercetarea științifică din spatele marijuanei medicale, și acum, ca un specialist în elaborarea politicilor din jurul canabisului medical și un masterand la Porter Scoala de studii de mediu UTA, el conduce propriile activități de cercetare în beneficiile  canabisului medical.

Folosind marijuana de la o fermă numita Tikkun Olam – o referire la conceptul evreiesc de vindecare a lumii – Klein si colegii sai cercetatori au testat impactul tratamentului pe 19 locuitorii ingrijire medicala la domiciliu in Hadarim, Israel. Rezultatele, spune Klein, au fost remarcabile. Nu numai că participanții manifestau rezultate fizice dramatice, inclusiv cresterea in greutate sanatoasa si de reducere a durerii, dar personalul Hadarim a văzut o îmbunătățire imediată în starea de spirit a participanților și abilități de comunicare. Utilizarea de medicamente cronice a fost, de asemenea, redus în mod semnificativ, el raportează.

Echipa de cercetare Klein include Dr. Dror Avisar de la laboratorul Hidrochimie UTA al Departamentul de Geografie și mediul uman; Prof. Naama Friedmann și Rakefet Keider de Jaime UTA și Joan Constantiner Școala de Educație, Dr. Yehuda Baruch a Sackler Facultatea TAU de Medicina si director a Abarbanel Centrul de Sanatate Mintala, si Dr. Moshe Geitzen și Inbal Sikorin de Hadarim.

Israel este un lider mondial in cercetarea de canabis medical, spune Klein. Ingredientul activ din marijuana, THC, a fost descoperit pentru prima data acolo de Profs. Raphael Mechoulam și Yechiel Gaoni. Prof. Mechoulam este, de asemenea, creditat pentru care au definit sistemul de endocanabinoid, care imita efectele de canabis și joacă un rol în poftei de mâncare, senzație de durere, starea de spirit si de memorie.

În Hadarim Nursing Home, 19 de pacienti cu varste cuprinse intre 69 si 101 de ani au fost tratați cu canabis medical, sub formă de pudră, ulei, vapori, fum sau de trei ori pe zi, pe parcursul a un an de conditii, cum ar fi durere, lipsa poftei de mâncare , și spasme musculare. Cercetatori si personalul spitalului participanți monitorizate pentru semne de ameliorare, precum și îmbunătățirea calității de ansamblu viață, cum ar fi starea de spirit și ușurința în completarea activităților de zi cu zi de viață.

In timpul studiului, 17 din pacienti au realizat o greutate sanatoasa, câștigă sau pierde lire sterline după cum este necesar. Spasme musculare, rigiditate, tremor si dureri sau redus în mod semnificativ. Aproape toti pacientii au raportat o creștere a orelor de somn și o scădere în coșmaruri și flashback-urile PTSD legate.

Nu a fost un declin notabil în valoare de medicamente prescrise de către pacienți, cum ar fi antipsihotice, tratamentul Parkinson, stabilizatori starea de spirit, și anti-algice, Klein a constatat, menționând că aceste medicamente au efecte secundare severe. Pana la sfârșitul studiului, 72 la suta dintre participanți au fost capabili de a reduce aportul lor de droguri cu o medie de 1,7 medicamente pe zi.

În acest an, Klein a începe un nou studiu de la Reuth Medical Center din Israel cu doctorii. Jean-Jacques Vatine și Aviah Gvion, în care el speră să stabilească o legătură între consumul de canabis medical și îmbunătățit înghițire. Una dintre cele mai mari probleme cu pacientii cu boli cronice este ingestia de alimente, spune Klein. Disfagie, sau dificultăți la înghițire, pot duce la un declin in nutritie si chiar moarte. El crede că consumul de canabis, care a fost gasit pentru a stimula regiuni ale creierului asociate cu reflexe de inghitire, va avea un impact pozitiv.

În general, Klein consideră că puterea de vindecare de canabis sunt aproape miraculoase, și a sprijinit mult timp o revizuire a politicii guvernamentale din jurul drogurilor. Din moment ce filmul său a fost lansat în 2009, numărul de autorizații de canabis medical în Israel a crescut de la 400 la 11.000. Cercetările sale este de aproximativ îmbunătățirea calității vieții, conchide el, mai ales pentru cei care nu au nici o altă speranță.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/marijuana-scurt-istoric-2.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/marijuana-scurt-istoric-2.jpgKos MosCrestere canepaDe la lumeVindecarea natiunilorcercetare canabis,controlul substantelor,droguri si plante,durere cronica,legalizati,legea din romaniaDeși controversat, consumul de canabis medical a fost câștigă teren ca o terapie valabil, oferind ajutor pentru suferă de boli cum ar fi cancerul, tulburarea de stres post-traumatic, ALS și mai mult. Substanța este cunoscută pentru a calma durerea severă, crește pofta de mâncare, și ușurința insomnie în care...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai