Mii de fumători de marijuana au mărşăluit pe străzile din Mexico City, pentru a cere legalizarea canabisului.

Oamenii susţin că accesul liber la drog ar fi o lovitură grea pentru traficanţi şi ar reduce violenţele de la graniţa cu Statele Unite.

Consumatorii de canabis nu s-au sfiit să îşi aprindă ţigări în public şi să le fumeze pe durata protestului. Participanţii la ,,Marşul mondial pentru canabis” susţin că drogul nu este periculos şi că legalizarea deplină a consumului ar fi în avantajul statului mexican. În prezent, oamenii au voie să deţină până la cinci grame de ,,iarbă” fără să se teamă că ar putea fi arestaţi.

„Să oprim ipocrizia. În Statele Unite, locuitorii din patru state au voie să folosească marijuana în mod recreaţional. Nu putem să ne ucidem aici între noi, în vreme ce americanii fumează în pace”, spun participanţii la marş.

Citeşte şi Parlamentul Ceh sprijină Medical Marijuana

„Credem că este necesară studierea ambelor moduri de folosire. Atât cea terapeutică, cât şi cea recreaţională, pentru a permite accesul sigur la substanţă şi a împiedica traficul”, mai spun aceştia.

Cea mai mare cantitate de substanţe de mare risc este importată în Statele Unite din Mexic. În ultimii ani, peste 70 de mii de oameni au murit în nordul Mexicului, în timpul confruntărilor violente dintre traficanţi şi armată.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/marsul-mondial-pentru-canabis-mii-de-fumatori-cer-legalizarea.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/marsul-mondial-pentru-canabis-mii-de-fumatori-cer-legalizarea.jpgKos MosDe la lumeLumea minteTotul despre canepaVindecarea natiunilorcanepa,de retinut,legalizarea cânepei,legalizarea ierbii,legalizati,legea din romania,medicinal,semanam iarbaMii de fumători de marijuana au mărşăluit pe străzile din Mexico City, pentru a cere legalizarea canabisului. Oamenii susţin că accesul liber la drog ar fi o lovitură grea pentru traficanţi şi ar reduce violenţele de la graniţa cu Statele Unite. Consumatorii de canabis nu s-au sfiit să îşi aprindă ţigări...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai