Alcoolul si marijuana sunt 2 droguri comune care sunt folosite abuziv in Statele Unite. Alcoolul este primul drog pe cand marijuana este printre primele droguri ilegale folosite. Pe cand alcoolul este legal si marijuana este ilegala, aceasta nu inseamna ca alcoolul este benefic pentru tine, exista o sumedenie de argumente in care oameni propun ca marijuana sa fie legala deoarece alcoolul este mult mai  periculos. In alt ordin de idei, sunt alcoolici care sustin ca marijuana este mai daunatoare ca si alcoolul.

Marijuana are un efect rapid si dureaza aproape 2 ore de la consumare in schimb, consumatori de alcool simt efecte partiale dupa consumarea primei bauturi si recuperarea depinde de cantitatea folosita de persoana in cauza,ce greutate au si cat au mancat inaintea de a bea.Efectele imediate a alcoolului: limbaj nedeslusit, comportament indecent,judecata slaba si dezechilibrari. Marijuana cauzeaza ochi rosii, uscarea guri, mareste apetitul, reactii lente, paranoia (cand nu stim de unde si ce utilizam), halucinati si pierderea memoriei pe scurta durata.

Consumul in cantitati exagerate de alcool poate produce la coma provocand chiar moartea. O persoana ar trebui sa fumeze de 40000 de ori mai mult ca sa depaseasca masura, deci e imposibil. Victimile alcoolului sunt peste 80000 de decese pe an pe cand marijuana 0 victime pana in prezent.cauzele_morti_america_2000

Cum te afecteaz?

Un halucinogen moderat, marijuana reactioneaza ca un sedativ asemanator alcoolului cu propietati relaxante. Reactia consumatorului, deasemenea, este influentata de asteptarile si experimentele avute, si de cele mai multe ori cei care fumeaza pentru prima data nu simt nimic.

Efectele fumatului sunt in general simtite doar cateva minute si poate sa ajunga intre 10 si 30 minute, aceasta mai include uscarea gatului si a guri, amplificarea batailor inimi, coordonare si echilibru impartial, reactii intarziate si diminuarea pe termen scurt a memoriei.

Dozele moderate tind sa induca o senzatie de bine si visatoare a ipostazei de relazare, care incurajeaza fanteziile, reda unor consumatori sugestii inalte si distorsoneaza perceptia punand in pericol operarea pe diferite masinarii, conducerea unei masini sau a unei biciclete.

Dozele puternice sunt mult mai intense si adesea disturband reactiile, incluzand  paranoia si halucinatiile, de cele mai multe ori efectul pe scurt timp dureaza 2 sau 3 ore.

Drogul in sine tinde sa persiste, THCul este o substanta groasa solubila care se va acumula la tesuturile groase in ficat, plamani, testicule si alte organe. Dupa 2 zile de la fumarea marijuanei un sfert al (THC) continutului de THC este inca retinut.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/Marijuana-Facts-and-Statistics.pnghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/12/Marijuana-Facts-and-Statistics-188x188.pngKos MosCanepa medicinalaDe la lumeLumea minteTotul despre canepaVindecarea natiuniloralcool,canepa,de retinut,droguri si plante,medicinal,tutunAlcoolul si marijuana sunt 2 droguri comune care sunt folosite abuziv in Statele Unite. Alcoolul este primul drog pe cand marijuana este printre primele droguri ilegale folosite. Pe cand alcoolul este legal si marijuana este ilegala, aceasta nu inseamna ca alcoolul este benefic pentru tine, exista o sumedenie de argumente in care oameni...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai