Pe masura ce marijuana devine tot mai acceptata de societate, milioane de oameni încep sa înteleaga minciunile care li s-au spus despre iarba. Mai jos vei gasi cele mai mari mituri despre marijuana care au prevenit orice fel de miscare de legalizare.

1. Marijuana cauzeaza cancer

Numerosi oameni au declarat ca fumatul ierbii si fumatul normal sunt acelasi lucru si de aceea marijuana trebuie sa cauzeze cancer. Nu doar nenumarate studii independente au contrazis acesta teorie dar unele au descoperit ca marijuana duce la scaderea marimii tumorilor cu 50%.

2. Marijuana cauzeaz? dependent?

marijuana nu creeaza dependenta

Chiar daca folosirea pe termen lung arata o mica dependenta psihica, marijuana nu contine un compus asemanator nicotinei care sa duca la dependent? (acest lucru este similar cu a fi ‘’dependent’’ de cola). Efectele renuntarii fumatului marijuanei sunt foarte mici, aproape inexistente, în special daca le compari cu efectele renuntarii la droguri cum sunt cocaina sau heroina, inclusiv mahmureala suferita în urma unei betii.

3. Marijuana – puntea catre alte droguri

Numeroase studii au respins fara urma de îndoiala faptul ca utilizarea marijuanei duce la utilizarea drogurilor mai puternice. De fapt, marijuana a fost folosita cu succes în reducerea dependentelor puternice de alte droguri. Astfel este exact opusul unui drog care ar duce la folosirea drogurilor mai puternice.

4. Marijuana provoaca daune neuronilor

Un alt mit în care lucrul exact opus este valabil, studiile au contrazis aceasta idee si în plus au demonstrat ca protejeaza creierul de daunele produse de consumul de alcool.

5. Marijuana nu are nici un uz medical

Guvernul si-a aparat politica în privinta marijuanei prin citarea propriilor studii care sustin ca marijuana nu are nici un uz medical. Nu este adevarat! Exceptând întrebuintarile de mai sus s-a dovedit ca marijuana are efecte benefice asupra oamenilor care sufera de migrene, glaucom, SIDA, scleroza multipla, epilepsie, tulburari ale stomacului si zeci de alte probleme de sanatate.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/marijuana-dusmanul-durerii-cronice.gifhttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/marijuana-dusmanul-durerii-cronice.gifKos MosCultura verdeLumea minteTotul despre canepaVindecarea natiunilorcancer,canepa,controlul substantelor,de retinut,iarba,legalizarea cânepei,legalizati,medicinal,ulei,verdePe masura ce marijuana devine tot mai acceptata de societate, milioane de oameni încep sa înteleaga minciunile care li s-au spus despre iarba. Mai jos vei gasi cele mai mari mituri despre marijuana care au prevenit orice fel de miscare de legalizare. 1. Marijuana cauzeaza cancer Numerosi oameni au declarat ca...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai