Crema de cânepă

Cehii, sunt probabil, singurii care au efectuat analiza a canabinoidelor pentru producția unguentului de cânepă. Măsurarea Canabinoidele făcută la Institutul de Medicină Legală, al Facultatii Spitalului din Olomouc.
Unguent nostru, fără un singur motiv, vindeca întotdeauna piciorului diabetic de amputare și a fost potrivit pentru animale.

Efect: Vindecarea, antiinfecțios și anti-inflamatorii, alinarea durerii, relaxarea mușchilor, o ușoară creștere dorința sexuala (antivirale și antibacteriene, analgezic, relaxant și afrodisiac).

Exemple de utilizare în boli și leziuni:

Piciorului diabetic și sepsis, cancer de piele, dureri neuropatice la nivelul extremităților în scleroza multiplă
Boli de piele și leziuni: necroza, arsuri, răni purulente, escare, eczeme, acnee, ciuperci, unele tipuri de psoriazis, bătături, răni, contuzii, pielii lucioase și rigida
Flebite, ulcere varicoase, hemoroizi
Pneumonie, infecţii ale tractului respirator inferior şi superior (rosu în gat, și pe piept)
Dureri musculare, dureri de spate, contuzii musculare, crampe musculare, rigiditate musculară, vânătăi
Cluburi durere în formele ușoare de artrita și modificări reumatismale

Unguentul din cânepă este potrivit ca o terapie complementară la utilizarea de tincturi de flori de cânepă sau extract pentru cancer, boli neuro-degenerative, migrene, dureri menstruale, glaucom și alte boli, canabisul și capacităților sale de vindecare.

Utilizare: strat exterior, frecați ușor unguent, pe zona afectată și împrejurimile sale, repetați după cum este necesar. Rani deschise, în primul rând se spală, dezinfectează și se lasă să se usuce.

Reacții adverse: Nu se cunosc. Roșeață și agravarea simptomelor, în unele boli de piele (psoriazis, eczeme), este un fenomen temporar și un semn de procesele de vindecare. Dacă această expresie persistă pentru mai mult de trei zile, nu folosiți unguent. În acest caz, se poate presupune reacție alergică rară la bază de unguent. Pentru a evita foarte rar apar reacții alergice la baza de unguent, am recomanda aplicarea o cantitate mică de unguent. În cazul în care în termen de 12 de ore la locul tratat apare ca mâncărime, arsură, roșeață, nu recomandăm să utilizaţi unguent. În acest caz, este posibil să se încerce o altă bază de tip unguent, cum ar fi untura, ulei de nucă de cocos, etc.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/mast.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/mast-188x188.jpgKos MosCanepa medicinalaCultura verdeDe la lumeTotul despre canepaVindecarea natiunilorcancer,cercetare canabis,crema de cânepă,diabet,legalizarea cânepei,legalizarea ierbii,medicinal,scleroza laterală amiotrofică,ulei de canepaCrema de cânepă Cehii, sunt probabil, singurii care au efectuat analiza a canabinoidelor pentru producția unguentului de cânepă. Măsurarea Canabinoidele făcută la Institutul de Medicină Legală, al Facultatii Spitalului din Olomouc. Unguent nostru, fără un singur motiv, vindeca întotdeauna piciorului diabetic de amputare și a fost potrivit pentru animale. Efect: Vindecarea, antiinfecțios...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai