Unele din cele mai cunoscute nume pentru fumătorii de marijuana au fost Cheech și Chong, care au făcut spectacole și filme de comedie despre canabis.
Tommy Chong a fost diagnosticat cu cancer la prostata in iunie 2012. Mai jos este un film care dezvăluie diagnosticul public.

Chong a început lupta împotriva cancerului prin ingerarea de ulei de canabis doar pentru o luna,iar acum s-a vindecat complet. El încurajează pe toată lumea sa vizioneze documentarul Run From The Cure realizat alături de Rick Simpson.

Comedianul Tommy Chong, recent diagnosticat cu cancer de prostată, a dezvăluit modul mai puţin convenţional prin care s-a gândit să se trateze.

Într-un interviu acordat postului de televiziune CNN, Chong, în vârstă de 74 de ani, a mărturisit că boala i-a fost descoperită în urmă cu o lună, el având probleme cu prostata încă de acum trei ani.

Comedianul este convins că a făcut cancer de când a încetat să mai consume droguri, acum câţiva ani, şi se gândeşte să se trateze fumând canabis.

„Am cancer la prostată şi mă tratez cu ulei de cânepă şi cu canabis (marijuana). Ştiu că boala nu are nicio legătură cu canabisul şi că această iarbă este un leac. Deci legalizarea ei este foarte importantă pentru mine”, a declarat el, precizând că inhalează uleiul de cânepă doar noaptea „aşa că nu voi fi ameţit toată ziua”.

Tratarea unor boli cu canabis NU garantează ameliorarea sau vindecarea completa a simptomelor sau a afecțiunii in sine, asa cum niciun medicament sau tratament modern, existent pe piata, nu o poate face. Variația efectelor este mare, în funcție de organismul fiecărui utilizator. Canabisul poate ajuta în diminuarea stresului bolii asupra corpului utilizatorului pe palierul fizic (prin ușurarea durerilor) sau psihic (redarea speranței/optimismului și o buna dispoziție generala).

Kos MosCanepa medicinalaVindecarea natiunilorcancer,canepa,de retinut,iarba,legalizati,medicinal,uleiUnele din cele mai cunoscute nume pentru fumătorii de marijuana au fost Cheech și Chong, care au făcut spectacole și filme de comedie despre canabis. Tommy Chong a fost diagnosticat cu cancer la prostata in iunie 2012. Mai jos este un film care dezvăluie diagnosticul public. Chong a început lupta împotriva...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai