Scopul și „de ce” a credinței Rastafarian

Trebuie să te uiți la atotputernic Jah, mulțumesc lui Dumnezeu, care a ridicat omul mai presus de toate creaturile și la înzestrat cu rațiune și inteligență.
Trebuie, în orice moment ne punem încrederea și credința noastră în El și El nu ne va părăsi sau ne permite să ne sau omenirea că El a creat după chipul Său distruge. Trebuie să ne examineze și să se uite adânc în sufletele noastre. Noi trebuie să devină ceva ce nu au fost niciodată înainte. Noi trebuie să devină mai mare pe care am fost, mai mare în spirit, mai curajos, și mai mare în perspectiva noastră.
Așa cum a spus Majestatea Sa, trebuie să depășim prejudecățile noastre meschine, chiar dacă greutatea de istorie este greu, din cauza devotamentul nostru final sau supunerea nu nici o națiune sau țară, dar față de semenii noștri în comunitatea umană și să devină membru al unei noi rase , adevărata cursă: rasa umană.

Ce este Rastafari

Rastafari este o miscare de oameni de culoare care cunosc Africa este locul de nastere al omenirii, întreaga omenire. Este o manifestare secolului XX a lui Dumnezeu care luminat calea noastră spre dreptate și este, prin urmare, demn de respect.
Rastafari recunoaște Africa ca origine central al istoriei religioase, cultură, știință și tehnologie. Africa, simbolizat în scripturi de Etiopia (I-thiopia) este un magnet emoțională pentru mulți africani, care ne cheamă acasă pentru a continentului care strămoșii noștri au fost luate cu forța de la mai mult de trei sute de ani în sclavie, holocaustul negru .
Că apelul nu a fost simtit mai profund decât de către membri ai credinta Rastafari. Rastafari vrea ca toți oamenii, în special oameni negri, să știe că suntem africani și de a dezvolta un sentiment de mândrie și integritate în noi înșine, știind că moștenirea noastră este de cea mai nobilă a omenirii și că suntem în frica de nimeni.
Toți oamenii, in special persoanele de culoare, sunt africani și Africa este locul de nastere al omenirii. Trebuie să ne re-cultura ne astfel încât să putem avea un sentiment de mândrie, în întoarcerea de la cultura occidentală, și luând în noi înșine puterea de a culturii noastre din Africa, care a fost ascuns de la noi pentru atât de mult timp. După cum este scris, Africa așteaptă creatorul și Rastafari.
Vezi I și am înșiși ca Warriors pozitive în lupta pentru răscumpărarea și reconstrucție a continentului nostru mama. Vezi I și am înșiși ca Jah masoni, care construiesc și nu distruge ca Babylon face ..
Pentru a realiza acest lucru, nu putem confrunta Occidentul cu acolo armonition pentru a câștiga, singura noastră speranță este pentru noi de a folosi puterea mentală a culturii noastre africane să ne unim și coplesesc aspectele negative ale culturii occidentale în care vreodată se împiedică progresul și iluminarea noastră. Aceasta nu înseamnă că europenii sau albi sau orice culoare sunt rele, așa cum toți suntem creaturi Jah, dar oamenii trebuie să știe că Babilonul se întâmplă greșit și le va înșela.
Crearea de subdiviziuni, adică între rase, este regula de Babilon. Deci, rasism nu are nimic de-a face cu Rastafari. „Marea ne sta, împărțit cădem”.

Istorie și profeție

Nașterea mișcării Rastafari a poate fi fixat în mod oficial în Etiopia în timpul încoronării prințului Ras Tafari Makonnen (Haile Selassie) la 02 noiembrie 1930. Acest lucru a fost nici un caz obișnuit în Jamaica, deoarece un an mai devreme Marcus Mossiah Garvey a avut o viziune profetică, văzând un rege să fie încoronat în Africa.
După încoronarea lui Imperial Majesty Haile Selassie I (Puterea Sfintei Treimi), mai multe persoane cautat Biblia pentru confirmare și a constatat că în Psalmi: „un prinț va veni din Egipt, Etiopia și va întinde în curând mâna lui Jah „. Profeția a fost indeplinite si aceste persoane au fost primii Rastafarians.
În afară de care transportă legal titlul de „Rege al regilor, Domn al Domnilor, Lion cucerirea din seminția lui Iuda”, care este scris în Apocalipsa, Haile Selassie este descendentul 225th regelui Solomon, fiul lui David, și Regina din Saba.

De multe ori oamenii s-au întrebat ce dovezi are Rastafarians trebuie să indice Haile Selassie ca Mântuitor al nostru. Uită-te la Apocalipsa 5 versetul 5, Apocalipsa 19 versetul 16, Apocalipsa 22 versetul 16 și Psalmul 87:4, Ezechiel 30, Epistola catre Timotei, Apocalipsa 19, 22, Psalmii 9,18, 68, 76, și Isaia 9.
Când l întors din exil, în 1941, o dovadă în plus a fost găsit în Revelations17: 14. Este scris că „Ei se vor război cu Mielul, dar Mielul îi va birui, pentru că El este Domnul domnilor și Împăratul împăraților și ei că sunt cu El sunt chemați și aleși și credincioși”. Deci rastafarienii din Jamaica trebuie să fie întotdeauna onorat și lăudat ca avangarda mișcării de rezistență africane de care trebuie să fie în întregime și veșnic recunoscător.

La începutul Rastas provin de la cel mai rau posibil mahala care nimeni nu ar putea imagina vreodată au fost adesea bătuți, hărțuit, și închis. Mișcarea a trecut printr-o perioadă relativ liniștită, poate în timpul lui 1930 sau 40 de ani. Dar, în anii 1950 și la anii ’70 mișcarea cu care se confruntă urmăririi penale și hărțuirea continuă și a crescut de la clasa de mijloc și superioare de Jamaica societății și a fost privită ca un proscris. Ei, la rândul său privesc societatea în Babilon, care este rău. Este pe asupritor și nu casa lor, dar un loc unde erau captivi, și până când se vor întoarce în Africa nu va fi pace. Ele au fost, de asemenea, discriminați de către colegii jamaicani și în mod constant arassed de poliție și atacat de către mass-media. Mișcarea în acest moment a fost, de asemenea, în creștere în număr mic din Caraibe, SUA, și în special în Anglia. Protest Black Power în SUA în anii 1960 consolidat, de asemenea miscarea. Din cauza naturii e dinamic al mișcării credința și limba variaza de la grup la grup și de la zona la zona. De a mid1970 Cu toate acestea, mișcarea a luat o întorsătură dramatică cu creșterea de reggae și reprezentantul său cel mai faimos Bob Marley

In zilele noastre, mulți oameni acceptă Rastafari, dar unii se tem să-l proiecteze într-adevăr, în felul lor propriu de ce, deoarece societatea învață. Și unele dintre ele prin lupte permit să devin ceea ce sunt.

Cult Rasta și Simboluri

Ca orice spiritualitate, Rasta are propriile sale tradiții și simboluri:

Dreadlocks: ei au mai multe sensuri. În primul rând, ele sunt o parte din biblic Nazaret jurământ, care interzice să-și radă și pieptene părul. (Dar aceasta nu este dreadlocks care face cineva un Rastaman, iar unele Rastas nu purta dreadlocks).
Încuietorile, din cauza aspectului lor, simbolizează rădăcinile omului, și spiritualitatea sa, legătura cu Jah. Așa cum a spus Marcus Garvey, „un om fără să știe de trecutul său este ca un copac fără rădăcini”. Ele pot fi, de asemenea, văzută ca un simbol al Leului, Haile Selassie I.

Ganja, „vindecarea națiunilor”, de asemenea, cunoscut sub numele de cânepă, canabis sau marijuana, este folosit ca un sacrament sfânt de Rastas în multe feluri. Legenda spune că planta Sfânt a fost găsit în creștere pe mormântul regelui Solomon.
Utilizarea de plante medicinale are izvorul său în Biblie: „Să mănânci iarba de pe câmp.” (Geneza 3:18), „mananca fiecare iarba de pe teren.” (Exod 10:12), „Mai bine o cină de planta unde iubirea este, decât un bou îngrășat și ură acolo cu.” (Proverbe 15:17), „El a făcut ca iarba pentru vite, și planta pentru serviciul de om.” (Psalmul 104:14)
Rastas fuma iarbă pentru a medita, simbolizând rugul aprins, și pentru proprietățile sale curative (de exemplu, astm). Planta poate fi consumat sau perfuzat. Semințele sale sunt foarte nutrious. Cânepa este, de asemenea, folosit pentru a face haine, pantofi și frânghii.

Pavilion Rasta: rosu, auriu (galben), verde sunt culorile drapelului Rasta. Roșu simbolizează sângele de oameni de culoare, galben aurul furat și verzi terenurile pierdute ale Africii.
Drapelul Rasta poate fi, de asemenea, observate în timpul celebrării coptă în patria Etiopia. Aceste culori sunt prea pe steagul senegalez, de unde mii de sclavi au fost deportați, care tranzitează prin insula Goree.

Steaua lui David: Steaua lui David este un simbol al legăturii dintre el Haile Selassie și David. Când l face sigiliul lui Solomon cu mâinile, se poate vedea că se pare ca steaua lui David. De asemenea, Rasta se consideră ca israeliți în exil în Babilon. Steaua lui David este un simbol al Israelului.

Leul Cuceritor și Mielul: ei atât pe el cât Haile Selassie simbolizează conform Apocalipsei și deschiderea celor șapte peceți. Acestea sunt două fețe ale unei aceleiași realități, alfa și omega.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/royallion.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/royallion.jpgKos MosCultura verdeDe la lumeVindecarea natiunilorde retinut,iarba,istoria canepei,leul cuceritor,rasta,verdeScopul și 'de ce' a credinței Rastafarian Trebuie să te uiți la atotputernic Jah, mulțumesc lui Dumnezeu, care a ridicat omul mai presus de toate creaturile și la înzestrat cu rațiune și inteligență. Trebuie, în orice moment ne punem încrederea și credința noastră în El și El nu ne va părăsi...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai