Conducerea unui sat spaniol a decis prin vot să închirieze pământ crescătorilor de marijuana, din cauza nevoii disperate de bani, scrie Daily Mail.

Consilierii din Rasquera, un cătun cu 900 de locuitori din Catalonia, au luat această decizie în urma unui vot de 4 la 3, în ciuda faptului că este ilegal. Locuitorii din Rasquera nu îşi găsesc de muncă, iar tinerii pleacă în oraşele învecinate, notează un ziar local.

Ideea consilierilor din Rasquera este să închirieze pământ unei companii care să producă ţigări pentru consumatorii de marijuana din Barcelona, scrie Daily Mail. Compania respectivă, numită ABCDA, a spus că va investi iniţial 24.000 de euro în plantaţie, dar nu a precizat câţi bani le-ar reveni locuitorilor din Rasquera.

Totuşi, ABCDA a declarat că plantaţia de canabis ar urma să creeze 40 de locuri de muncă pentru locuitorii din Rasquera, care ar urma să cultive, să culeagă şi să ambaleze marijuana.

Un oficial guvernamental a declarat că, imediat ce prima sămânţă de canabis va fi plantată, procurorii vor interveni în Rasquera. În Spania, consumul individual de canabis, în cantităţi mici, este permis, dar creşterea în cantităţi industriale şi vânzarea de marijuana sunt interzise.

https://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/297202-march-for-marijuana-legalization-mexico-city-1196152.jpghttps://www.highacid.com/wp-content/uploads/2013/05/297202-march-for-marijuana-legalization-mexico-city-1196152.jpgKos MosCultura verdeDe la lumecanepa,cultivare canabis spania,de retinut,spaniaConducerea unui sat spaniol a decis prin vot să închirieze pământ crescătorilor de marijuana, din cauza nevoii disperate de bani, scrie Daily Mail. Consilierii din Rasquera, un cătun cu 900 de locuitori din Catalonia, au luat această decizie în urma unui vot de 4 la 3, în ciuda faptului că...Totul despre canepa si intrebuintarile ei in nutritie, constructie, medicina si nu numai